Alsident System A/S - Et arbejdskabinet indkapsler forureningskilden og giver større sikkerhed for arbejdsmiljøet. De findes i tre forskellige typer afhængig af anvendelsesområde
Alsident® System 25 Kabinet type 1
Alsident® System 25 Kabinet type 2
Alsident® System 25 Kabinet type 3
Kabinet med løs vakuum-formet top og sider samlet med alu-profiler.
Vælg mellem 3 forskellige standardhøjder.
Vakuumformet kabinet med reduceret åbning.
Egner sig godt til opgaver som f.eks. slibning af mindre genstande.
Kabinet med løs vakuum-formet top og sider i stål.
Er incl. flange, rørstutse og ledforbindelse med lukkespjæld til kanalsystem.

Alsident® Systems produktprogram inkluderer også arbejdskabinetter, som er faststående transparente "kabiner", hvor den forurenende arbejdsproces udføres indeni. Hvor det er muligt at henlægge en forurenende arbejdsproces til et kabinet, kan det være at foretrække, da kabinettet indkaplser forureningskilden og giver større sikkerhed for en fuldstændig udsugning af forureningen.
 

Anvendelse
Vi leverer kabinetter i tre typer, der varierer på størrelse, form og anvendelse. Valget af kabinet afhænger af den arbejdsproces, der skal udføres. Anvendelsesområderne for de tre typer ligger indenfor mange forskellige brancher, bl.a. sygehuse, laboratorier, apoteker, tandlæger, dyrlæger, dentallaboratorier og frisørsaloner.

Specialløsninger inden for kabinetter
Ligesom på vores produktprogram for sugearmene tilbyder vi også specialløsninger tilpasset kundespecifikke behov indenfor kabinetter. Disse specialløsninger har selvfølgelig den velkendte gode Alsident® kvalitet. Send din skitse til vores tekniske afdeling og lad dem kigge på den. De udarbejder gerne en målfast tegning og et tilbud til dig - eller en alternativ løsning.