Alsident System A/S - Skærme til almidelig brug såvel som til udsugning af aggressive kemikalier. Skærmene til Alsident System 63 findes i begge materialer. Se deres anvendelse her
Klik på varenummer (blåt link herunder) for at åbne produktspecifikation 
Alsident® system 63 PP
Sugespids
Længder
Varenummer
Anvendelse
System 63 Sugespids PP 250 mm
250
Til små koncentrerede forureningskilder. Den er effektiv, da den kan komme meget tæt på forureningskilden uden at hindre arbejdsprocessen. Udkraget åbning optimerer sugeeffektiviteten.
Skærme
Dimensioner
Varenummer
Anvendelse
System 63 Rund skærm PETG Ø280
Ø280
Runde skærme: Til lette dampe og gasser samt over åbne kar og beholdere. Ved vinklet placering af skærmen øges sugeeffektiviteten.
System 63 Rund skærm PETG Ø280
Ø385
System 63 Rund skærm PP Ø385
Ø385
System 63 Fladskærm PETG 330x240 mm
330 x 240
Fladskærm: Særlig egnet til tunge gasser og dampe. Denne skærm har en høj effektivitet, når den placeres lodret og tæt ved en overflade (f.eks. et bord) bag forureningskilden.
System 63 Fladskærm PP 330x240 mm
330 x 240
System 63 Firkantskærm PETG 240x220 mm
300 x 250
Firkantskærm: Til både lette og tunge gasser/dampe, da disse skærme egner sig godt til placering vinklet over eller lodret bag. Ved lodret placering tæt ved bord øges sugeeffektiviteten.

Skærmene til Alsident® System 63 er alle inklusive en rørstuts.

NB:  PP og PETG tåler lufttemperatur på max. 80°C.
 
PETG-skærme:
De transparente skærme er lavet af PETG. Flange og rørstuts er af hvid polypropylen (PP). Den transparente PETG er modstandsdygtig overfor de fleste gængse rengøringsmidler samt rengøring med sprit. Materialet er dog ikke resistent overfor aggressive kemikalier og bør derfor benyttes til almindelig brug i ikke-aggressive arbejdsmiljøer.
Kemisk Resistente skærme
Sugespidsen og de hvide gennemfarvede skærme er lavet af det kemisk resistente plast polypropylen (PP). Flange og rørstuts er ligeledes lavet af PP.
Polypropylen (PP) er resistent overfor et bredt spekter af forskellige kemikaler og kan rengøres med sprit. Derfor finder disse skærme anvendelse i langt de fleste aggresseive arbejdsmiljøer.

Placering af skærm
Under menupunktet Optimal placering af skærmen finder du en uddybende forklaring på skærmplacering i forhold til forureningskilde og -type.

Filer til download:
filnavn
beskrivelse
Brochure over System 63 med fuldstændig oversigt over alle varenumre til systemet. I A4-printvenlig pdf.
Testrapport for forskellige skærme og arbejdspositioner, udarbejdet af Teknologisk Institut
Manualer til rengøring og vedligeholdelse af System 63, ændring af fjederstyrke og optimal placering af skærm.