Alsident System A/S - Skærme til Alsident System sugearme i et væld af former og materialer. Sugespidser og sugespalter i aluminium. Find skærmen, der passer til dine arbejdsopgaver - Udvalget dækker både skærm, sugespids,
Rørdiameter: Ø50
Bredt og alsidigt udvalg af skærme til sugearmene i både aluminium (AL) og antistatisk (AS).
Skærmene er inkl. rørstuts,
Rørdiameter: Ø63
Udvalget af skærme dækker både kemisk resistente skærme og PETG-skærme til almindelig brug.
Skærmene er inkl. rørstuts
Rørdiameter: Ø75
Bredt dækkende udvalg af skærme til både aluminium (AL), antistatisk (AS) og kemisk resistent (PP).
Skærmene er inkl. rørstuts.
Rørdiameter: Ø100
Bredt udvalg af skærme i alle tre materialer: aluminium (AL), antistatisk (AS) og kemisk resistent (PP).
Skærmene er inkl. rørstuts.


TIL SUGEARME
TIL BESLAG

Alsident® Systems skærme er designet ud fra hensyn til både luftteknik, holdbarhed og brugervenlighed. Vi har eksempelvis lavet en udkragning på vores sugespidser, som på den ene side giver en højere sugeeffektivitet og på den anden side gør kanten mere modstandsdygtig over for slag og buler. Alle vores vakuumformede skærme er forsynet med en bukket kant, som både giver skærmen en ekstra stabilitet og fungerer som gribekant for brugeren under placeringen.

Effektivitet og optimal placering
Vi lagerfører vores skærme i mange forskellige udformninger, der alle egner sig til forskellige typer af forurening og dermed har forskellige optimale placeringer i forhold til sugestedet. Som de eneste producenter af sugearme har vi ladet et uvildigt institut teste og dokumentere de forskellige skærmtypers effektivitet ved forskellige placeringer. Effektivitetsmålingerne er udført af Teknologisk Institut, og du kan finde den illustrerede rapport her.

Af hensyn til skærmens effektivitet er det meget vigtigt, at du vælger skærmen ud fra arbejdsprocessen og forureningskilden. Derfor kan du på skærmoversigten under de enkelte systemer se eksempler på arbejdsprocesser og forureningstyper, hvor den enkelte skærm er særlig velegnet. Skærmens effektivitet afhænger også af skærmens position i forhold til forureningskilden og -typen. At ændre en skærms placering til den optimale kan øge effektiviteten mærkbart uden at øge luftstrømmen.

Vil du vide mere om valg af skærm og optimal skærmplacering? Så se vores menupunkt Optimal placering af skærmen.

Forskellige materialer og rørdiametre
Ligesom vores sugearme findes i flere forskellige materialetyper, så er udvalget af skærme til de enkelte systemer også inddelt i tilsvarende materialetyper. Det er vigtigt at gøre sig klart, at det valgte materiale til sugearmen skal gå igen ved valg af skærm. Hvis du har valgt en antistatisk sugearm, så er det nødvendigt for at bevare den ledende egenskab, at du også vælger en antistatisk skærm. Ligesom det er en god ide at vælge en kemisk resistent skærm til en kemisk resistent sugearm, så du ikke går på kompromis med skærmens holdbarhed.

Ikke alle skærmtyper er tilgængelige i alle systemer. Derfor er det også vigtigt, at du ved valg af skærm sikrer dig, at skærmen er til det samme system som sugearmen med hensyn til rørdiameter (Systemnr.).