Alsident System A/S - Fleksibel sugearm med lang levetid og i stilrent design. Med vores brede udvalg af sugearme og skærme finder du let en sugearm til netop dit behov.
SYSTEM 50 >> SYSTEM 50 FLEX >> SYSTEM 63 >>
Luftmængde: 45-85 m3/h.
Benyt med fordel System 50 i brancher med mindre forureningskilder, som f.eks. elektronikindustrien, laboratorier, tandlægeklinikker, laserteknik, faglokaler i folkeskoler, frisørskoler og frisørsaloner, neglestudier og guldsmedeværksteder.
Materialer: Aluminium og Antistatisk.
Luftmængde: 45-85 m3/h.
Alsident® System 50 Flex's særlige kendetegn er den selvbærende fleksible slange og sugespids, der giver dette system ekstra fleksibilitet.
System 50 Flex finder hovedsagelig anvendelse i de samme brancher som System 50.
Materialer: Aluminium og Antistatisk.
Luftmængde: 60-120 m3/h.
Med de forskellige skærme til System 63, egner dette system sig til mange forskellige brancher, både i almindelige og aggressive miljøer, hvor der er brug for en kemisk resistent arm, f.eks. laboratorier, kemisk industri, skoler og gymnasier.
Materiale: Kemisk resistent.
SYSTEM 75 >> SYSTEM 75 TELESKOP >> SYSTEM 100 >>
Luftmængde: 80-180 m3/h.
System 75 finder anvendelse i mange forskellige brancher som f.eks.Laboratorier, laserteknik, kemisk-, medicinal- og levnedsmiddelindustri,  skoler, gymnasier, universiteter og maskinværksteder.
Materialer: Aluminium, Antistatisk og Kemisk resistent.
Luftmænge: 80-180 m3/h.
System 75 Teleskop er bygget som en to-leds sugearm med teleskoprør. Den er pladsbesparende og særlig velegnet ved stationære arbejdssituationer, som f.eks. i Laboratorier, maskinværksteder, ved vejestationer og omhældning af væsker.
Materiale: Aluminium.
Luftmængde: 140-400 m3/h
Benyt med fordel System 100 i brancher med større forureningskilder som f.eks. laboratorier, hospitaler,   kemisk-, farmaceutisk- og levnedsmiddelindustri, universiteter og maskinværksteder.
Materialer: Aluminium, Antistatisk og Kemisk resistent.

TIL SKÆRME
TIL BESLAG


Vi har designet vores sugearme, så de opnår en høj kvalitet og en lang levetid. Den fleksible, selvbærende konstruktion består af faste rør i aluminium eller stødsikker polypropylen. De let bevægelige led er alle lavet af stødsikker polypropylen. Sugearmene bliver båret af enten en indvendig fjeder eller en hhv. to udvendige gasfjedre, afhængig af sugearmens længde og diameter. Sammen med det unikke spjæld, der med sin placering inde i leddet er fuldstændig ude af luftstrømmen i åben position, opnår vores sugearme egenskaber som fleksibilitet, lang levetid, betjeningsvenlig, rengøringsvenlig, solid og stilrent design, der passer ind både hos frisøren, i laboratoriet og i produktionen.
 

Forskellige materialer med forskellige egenskaber
Med muligheden for at vælge imellem op til tre materialevarianter for de enkelte systemer, dækker væres sugearme bredt hvad angår forureningskilder. Med den kemisk resistente variant kan Alsident® sugearmen sættes ind i aggressive arbejdsmiljøer i både laboratorier og produktioner.
De antistatiske modeller er godkendt til brug i ESD-områder (50, 75 og 100) og til brug i de eksplosionsfarlige
ATEX-områder (75 og 100) med flg. mærkning: Ex II 1 GD.

Du kan læse mere om valget af materiale under Guide til valg af materiale.

Vælg det rigtige system
Vores produktprogram er sammensat af flere forskellige systemer af sugearme. Hvert systemnr. refererer til sugearmens rørdiameter og med diametrene 50, 63, 75 og 100mm dækker vores produktprogram fuldt alle luftmængder mellem 45 - 400 m3/h.

Hvilket system, der skal vælges i den konkrete situation afhænger først og fremmest af forureningskilden og -mængden. Er du i tvivl om, hvilket system der egner sig bedst til dit behov og din branche, så kan du kigge i boksene, hvor der kort står om, hvor de forskellige systemer som regel bliver anvendt. Du kan også prøve at kigge i vores anbefalinger til udvalgte brancher. 

Nem vedligeholdelse
Vedligeholdelse af Alsident® sugearmene omfatter hovedsageligt rengøring efter behov. Ved rengøring kan du hurtigt skille og samle sugearmene ved hjælp af få greb og helt uden brug af værktøj. En Alsident® sugearm er fremstillet af materialer, som sikrer en nem vedligeholdese og lang levetid.

Vores Drift- og Vedligeholdelsesvejledninger finder du under Teknisk Support