Alsident System A/S - Alsident System tilbyder download af  testrapporter, licitationstekster, brochurer mm. Vi rådgiver gerne om det bedste valg af sugearme til netop dit projekt
DIMENSIONERING >>
Få let adgang til printvenlige produktbeskrivelser.
Find regler, anbefalinger og produkter, der relaterer sig til netop den branche du arbejder med.
Prøv vores tegneprogram, der gør det nemmere at vælge den rigtige sugearm ud fra dine konkrete ønsker og behov.
Find testrapporter, arbejdsområder, tryktab og meget mere i vores dokumentation.

 
Som den eneste producent af sugearme får vi vores sugearme gennemtestet af uvildige institutter. Alsident-sugearmene er derfor veldokumenterede både mht. ATEX / EX-godkendelser, ESD-godkendelser, tryktabs-, lyd- og effektivitetsmålinger. Vores testrapporter er selvfølgelig tilgængelige for print og download sammen med manualer, vejledninger, brochurer og meget mere dokumentation under "Teknisk Support". Som noget unikt giver vi dig også mulighed for at downloade eller printe tekniske beskrivelser af samtlige vores produkter, som du kan benytte direkte i dit udbudsmateriale, når du foreskriver punktudsugning.

God kvalitet og slidstærke materialer

Hos Alsident® System har vi mere end 30 års erfaring med sugearme. Det er vigtigt for os at levere sugearme af høj kvalitet og med en lang levetid. Derfor er vores sugearme lavet af holdbare og slidstærke materialer som aluminium, kemisk resistent polypropylen og syrefast rustfrit stål.
Vores sugearme er konstrueret, så de er både selvbærende, yderst fleksible og lette at positionere under arbejdet. Du kan se mere omkring vores materialer og anvendelsesmuligheder under "Produkter".

 
Hos Alsident® System har vi fokus på både produkterne og deres kvalitet ligesom vi også har fokus på kundernes behov. Derfor er vi også leveringsdygtige i specialløsninger tilpasset den enkelte kundes behov. Vi tester specialløsningerne, inden vi leverer, så vi sikrer vores høje Alsident-kvalitet. Derfor yder vi også samme gode garanti på vores specialløsninger som på vores standardprodukter. Som et ekstra plus har vi også kort leveringstid på specialløsningerne. Du er velkommen til at kontakte vores tekniske afdeling via info@alsident.com for et løsningsforslag.