Alsident System A/S - I elektronikbranchen er den største forureningskilde lodning men også limning og afrensning af emner kan kræve punktudsugning i elektronikbranchen. Læs mere her om Elektronikudsugning
Anbefalede systemer:
 
Alsident System 50 Absaugarm
Alsident System 50 Flex Absaugarm
Alsident System 75 Absaugarm
Lille sugearm med et bredt udvalg af skærme til de små opgaver. Vælg mellem aluminium og ESD-godkendt.
Luftmgd.: 45 - 85 m/h.
Lille sugearm med fleksibel selvbærende sugespids.
Vælg mellem aluminium og ESD-godkendt udgave.
Luftmgd.: 45 - 85 m/h.
Sugearm til de lidt større opgaver.
Luftmgd.: 80 -180 m/h.
Vælg enten aluminium eller antistatisk (ESD- og EX-godkendt) til lodning
 
Den største forureningskilde i elektronikbranchen er uden tvivl lodning. Men også arbejdsprocesser som limning, afrensning af emner o.lign. skal tages i betragtning.
I de tilfælde hvor der bruges blyfri loddetin vil afdampningen af flus stige, hvilket giver et øget behov for punktudsugning. Vær også opmærksom på de rester af loddetin, der sidder på loddekolbens spids, når denne sættes tilbage i holderen. Resterne vil stadig afgive røg, som kræver udsugning.

Antistatisk sugearm

En sugearm med en af vores mange skærme er en løsning til punktudsugningen, som giver en høj grad af fleksibilitet. Vores sugearme er selvbærende og med de bevægelige led lette at positionere under arbejdsprocessen, så de hele tiden kan være tæt på lodningen uden at hindre udsynet.
Nogle steder skal sugearmene monteres i ESD-sikrede arbejdsområder. Til det formål har Alsident® System lavet en særlig version af vores sugearme, som er antistatisk og ESD-godkendt af uafhængige institutter. Testrapporterne kan du se under Testrapporter under Teknisk Support.