Alsident System A/S - Punktsug hos fodterapeuter skal fjerne det støv, der opstår ved slibning af negle og hud. Støvet kan indeholde sundhedsskadelige bakterier og svampe. Læs mere her om fodterapeutudsugning
Anbefalede systemer
Alsident System 50 AL
Alsident System 63 PP
Alsident System 10
Luftvagt >>
Lille fleksibel sugearm, som er let at placere.
Vælg aluminium med røde, hvide eller sorte led.
Luftmgd.: 45 - 85 m3/h.
Let bevægelig sugearm med én-håndsbetjente led.
Lavet i hvid polypropylen (PP).
Luftmgd.: 60 - 120 m3/h
Luftvagt til overvågning af sugeeffektiviteten.
Montagen er hurtig og let - direkte på sugearmen.

Sundhedsskadelig støv

Ved slibning af negle og hud opstår der relativt store støvmængder. Undersøgelser har vist, at disse støvpartikler kan blive hængdende i luften i op til 30 min. efter, at slibemaskinen slukkes. Med en partikelstørrelse på 0,8 - 1,6 µ er neglestøv så småt, at det ved indånding trækkes med helt ned i lungerne. Det udgør en sundhedsrisko, da støvet indeholder bakterier og svampe.

Fjern støvet med en sugearm

Derfor er det så vigtigt for dig som fodplejer at bruge punktudsugning, der kan fjerne slibestøvet helt nede ved slibemaskinen. Sugearmene fra Alsident® System kan komme helt tæt på og fjerne støvet uden at forstyrre behandlingen. Det brede udvalg af skærme gør det nemt at vælge en skærm, der både er god til forureningstypen og din måde at arbejde på. Når du er færdig med at slibe, så fold sugearmen helt væk fra dit arbejdsområde igen.