Alsident System A/S - Hos Alsident System lægger vi vægt på at gøre vores dokumentation let tilgængelig. Her finder du teknisk info, manualer, rapporter mv. til fri download
Produkter >> arbejdsområder >> DIMENSIONERING >> testrapporter >>
Læs om de enkelte systemer, deres forskelle og anvendelsesområder.
Find printvenlige beskrivelser af hvert enkelt produkt.
Vælg den helt rigtige længde sugearm til din situtation.
Se i vores skemaer med arbejdsområdern.
Prøv vores tegneprogram, der gør det nemmere at vælge den rigtige sugearm ud fra dine konkrete ønsker og behov.
Få hurtig adgang til alle vores testrapporter fra uvildige institutter.
Se både sugeeffektivitet, ESD-godkendelser og
EX-godkendelser.
brancher >> montage >> brochurer >> kontakt os >>
Find regler, anbefalinger og punkter, der relaterer sig til netop din branche.
Se de generelle krav til punkt-udsugning.
Få hjælp til montagen.
Se vores videoer med montageanimationer eller print sugearmens montagevejledning.
Få let adgang til vores brochurer i printvenlige udgaver.
Se den lille lette folder over allle vores systemer.
Fandt du ikke det du søgte ?
Kontakt Alsident® System, så hjælper vi dig gerne.
 

Hos Alsident® System lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores produkter. Vi har også stor fokus på kvaliteten af vores dokumentation. Derfor gør vi så meget som muligt tilgængelig for download, så du er dækket ind fra første dimensioneringsfase til den afsluttende udformning af Drift- og Vedligeholdesesmanual på dit projekt.
 
Vi fremlægger som de eneste gerne vores testrapporter på vores sugearme. Under boksen "Testrapporter" ovenfor finder du vores sugeeffektivitetsmålinger samt vores rapporter for ESD-godkendelser og EX-godkendelser. Al dokumentation er i øvrigt samlet under menupunktet "Teknisk Support".

Regler og krav til punktudsugning

Danmark er det land i verden med den skrappeste arbejdsmiljølovgivning. Reglerne omkring punktudsugning dækker dog meget bredt, da der er krav om udsugning ved sundhedsskadelige, eksplosive, ildelugtende eller anden generende forurening. Der er ikke fastlagt krav med specifikke luftmængder til de forskellige arbejdsprocesser, dog med undtagelse af frisørbranchen. Derfor har vi samlet vores erfaringer, anbefalinger og de generelle krav til punktudsugning under punktet "Brancher".
 

Leveringsdygtige i specialløsninger

Ud over vores standardsortiment er vi leveringsdygtige i specialløsninger tilpasset kundespecifikke behov. Vi tester specialløsningerne inden vi leverer, så vi sikrer vores høje Alsident-kvalitet. Derfor yder vi samme gode garanti på vores specialløsninger som på vores standardprodukter. Du er velkommen til at kontakte vores tekniske afdeling via info@alsident.com for et løsningsforslag. Vi har også kort leveringstid på vores specialløsninger.