Alsident System A/S - Alsident System A/S er specialister i punktudsugning og er den førende producent af sugearme. Vores fokus ligger bl.a. på kvalitet, service og kort leveringstid
ALSIDENT SYSTEM A/S
 
Alsident System A/S blev grundlagt i 1976 og har sit udgangspunkt i dentalbranchen – heraf navnet, en sammenskrivning af alsidig og dental.
 
Herfra udviklede det sig med punktudsugning, først til tandlæger, siden hen til elektronikbranchen og i mellemtiden er Alsident System A/S som verdens førende producent af punktudsugning repræsenteret i mere end 30 brancher med et bredt produktprogram tilpasset de forskelligartede krav og specifikke anvendelsesområder.
 
Alsident System A/S er fortsat i stifter-familiens eje, nu med 2. generation i ledelsen, og det garanterer uafhængighed, korte beslutningsveje, stor fleksibilitet og hurtig reaktion. Vi har i det daglige bl.a. fokus på vores produkters kvalitet, levetid og funktionalitet, ligesom vi tilstræber en høj grad af service til vores kunder eksempelvis i form af hjælp til dimensionering og valg af sugearm. Vi lægger også stor vægt på at kunne tilbyde kundetilpassede løsninger, der er skræddersyede til at give det optimale resultat til de mange forskellige arbejdsprocesser og forureningstyper vores sugearme og kabinetter benyttes til.
 
Alsident System A/S opererer globalt i mere end 50 lande gennem et netværk af kvalificerede lokale forhandlere. vi satser på langvarige, erfarne og holdbare relationer, både blandt medarbejdere og samarbejdspartnere, hvoraf mange har gjort hele udviklingen med og ydet et stort bidrag til vores nuværende stærke position.

Programmet fra Alsident System A/S omfatter to produkttyper: Sugearme og arbejdskabinetter. Sugearmene findes i 4 systemer med rørdiameter på hhv. 50, 63, 75 og 100 mm med kapacitet mellem 45 og 400 m3/h. Alsident System A/S tilbyder tillige et bredt udvalg af tilbehør og skærme.
 

Ud over gennemført høj produktkvalitet og lang holdbarhed lægger vi vægt på nem betjening og vedligeholdelse. Sugearmene fra Alsident System A/S kan derfor bevæges til forskellige positioner med blot én hånd, så sugearmens placering hele tiden kan tilpasses arbejdsprocessen. Jævnlig rengøring af sugearmene er også nem, fordi de kan skilles ad ved hjælp af få greb og helt uden brug af værktøj.

ARTIKEL